Invitasjon til å jobbe med meg i 1-1 coachingprosess

Invitasjon til å jobbe med meg i 1-1 coachingprosess

Forestill deg hvordan du ville følt deg og vært hvis…

  • I stedet for å la ditt egenverd, selvfølelse og trua på at du kan, være avhengig av andres bifallelse, visste du med hver fiber i kroppen at du er verdifull og bra nok uansett hva, uavhengig av dine suksesser eller feil. Den indre tryggheten og troen på deg selv og dine muligheter, bare er der.

  • I stedet for å la ting som skjedde i fortiden, fargelegge linsen for nåtiden, kunne du se gjennom nye øyne og ha en mer støttende forståelse av det som skjedde. Slik at du kan kle av deg rollene og konklusjonene du trakk i fortiden, og møte opp som den kloke, ressurssterke og stødige deg i nåtiden.

  •  Du var i stand til å oppleve situasjoner med motgang og skuffelser, uten å gjøre det til noe om hvem du er, at det gjelder alltid og overalt, og i stedet - at det er bare er her, akkurat nå og er separat fra deg.. OG samtidig var du i stand til å se alle tingene som fungerer godt, du lar det du allerede har oppnådd telle, i stedet for å ignorere eller nedvurdere det. Du har en bestevenn og støttespiller i deg selv.

  •  Du ikke lenger ble så påvirket av, eller redd for hva andre mennesker tenker og føler, vel vitende om at det andre sier/gjør/tenker/føler ikke sier noe om deg som person eller din verdi som menneske. At du kunne følt deg fri i vissheten om at det du tenker, føler, sier og gjør er din business, og det andre tenker, føler, sier og gjør er ikke din business eller noe du må passe på.

  •  Du er for deg selv den voksenpersonen som du kanskje ikke hadde i barndommen. Du møter nå deg selv med raushet, anerkjennelse og aksept. Du ser, lytter, forstår og gir plass, og rommer alle dine følelser, i stedet for å prøve å fikse deg selv. Du er tilstede i kroppen, og ikke bare oppi hodet, slik at du kan følge hjertet, og våge deg ut i det ukjente.

  • Du vet du hører til og har en plass uansett hva, og du er fri til å skape den hverdagen og livet som er helt unikt for DEG. Ukene består av jevnlige doser med lek, nytelse, avslapning og latter, fordi du vet dette er hvordan du uttrykker mer av din dypeste essens. Og samtidig kan du glede deg til å motta det du jobber for å skape, for nå er du i ditt beste mottakermodus, hvor magic happens.

  • I stedet for å jobbe så hardt for å få ting til å skje, opplever du synkroniteter, kan ta inspired action, være mer tilstede her og nå, og føle en dyp tillit til deg selv, andre, dine mål & drømmer, og Livet selv.


Høres det bra ut?


Dette er noen av tingene vi jobber med å få på plass i mitt 1-1 coachingprogram, for deg som vil være en veiviser for andre, brenner for å gjøre en forskjell, vet du er ment for, og kapabel til å gjøre store ting, og:


  • er klar for å spille på en større bane

  •  er klar til å optimalisere & akselerere

  •  er spent på å finne ut hva du virkelig er i stand til

  •  ønsker å leve ut mer av ditt høyeste selv - din fulle kraft og autentisitet

  •  ønsker å være synlig og møte opp med integritet

  •  ønsker å leve livet på dine premisser oppfylt, tilfreds, fri og tilstede i nuet

  •  ønsker å føle deg fri på alle måter!

  •  er klar til å slippe alt som holder deg tilbake, begrensende overbevisninger, emosjonell uro, stress, overveldelse, gammel programmering

  •  er klar til å bryte generasjoners mønstre & heale/rydde opp i fortiden

  •  er klar til å gi slipp på det som ikke lenger tjener deg

  •  ønsker å ta inspired og aligned action, fra en tilstand av glede, letthet og flyt


Hvordan kommer du deg dit?

Brikka som mangler i coaching-, terapi- og manifesteringsmetoder

Det finnes en viktig brikke som mangler i coaching- og terapimetoder, som hindrer deg å oppleve den friheten og rikdommen av livets goder, som du kanskje ønsker deg. Faktisk er det også denne brikken, som gjør at flere strever med å skape bevisst gjennom manifesteringsmetoder.


Dette gjelder både om du har oppnådd suksess, men kjenner deg stresset og innerst inne lurer på om "dette er alt?", og hvis du streber etter å lykkes, men føler at du ikke kommer noen vei, og lurer på hvorfor i heite hule du fortsatt er stuck.


Visste du at reel frihet kommer når du kan slippe kontrollen, uten at nervesystemet ditt blir aktivert?

Din evne til å føle følelsen av powerlessness

Tenk over det: Å føle seg til stede, bekymringsfri, leken, kreativ, rik på livets goder, suksessfull, å stole på intuisjonen din, å ta inspired action, og å ha tillit, krever alle at du gir slipp på en viss grad av kontroll. 


Men her er problemet for mange: Følelsen av å slippe kontrollen kjennes lik ut som følelsen av powerlessness (maktesløshet/hjelpeløshet) i kroppen. 

(les mer om varianter av powerlessness i dette blogginnlegget


For de aller fleste er dette en følelse de ikke roper hurra for, og ønsker å unngå for sitt bare liv!

Vi stikker av via unnvikelsesmekanismer

I stedet for å kjenne på denne følelsen, tyr vi til unnvikelsesmekanismer: 

Vi forsøker å finne ut "hvordan (i hodet)", overanalyserer, stoler ikke på oss selv, bli opptatt av prosedyrer, utsetter ting, behov for kontroll, søke etter løsninger utenfor oss selv, eller numme oss med mat eller Netflix osv.


 Disse unnvikelsesmekanismene drives av engstelse, desperasjon, overveldelse, forvirring, sinne, irritasjon, nummenhet, tretthet, spenning, og så videre.

Den ubevisste overbevisningen og tabubelagte følelsen som holder systemet på plass

Hvorfor blir vårt nervesystem aktivert av denne følelsen? 


Det er ofte koblet til en følelse av dyp skuffelse, sorg og tap, eller en følelse av å være dønn alene og isolert (fra andre og Universet/Gud). Og den følelsen har vi tabubelagt, og stenger ned ved hjelp av unnvikelsesmekanismer.


Ofte er det et minne eller ubevisste overbevisninger som holder denne forbindelsen mellom powerlessness og tap/sorg/forlatthet på plass: 


"Universet er mot meg", "Alle vender meg ryggen, til og med Gud", "Livet er en kamp", "Det finnes de som har og de som ikke har, jeg er født inn i det siste", "Jeg er feil og skulle ikke vært her", “Jeg er alene og tilhører ikke noe eller noen”


Disse overbevisningene er ofte relatert til, og varianter av de 3 universelle fryktene.


I vårt ubevisste sinn blir det til; “Å kjenne på powerlessness er farlig, for det kommer til å lede til denne andre smertefulle følelsen jeg hvertfall ikke vil føle, fordi hvis jeg føler den, så betyr det at overbevisningen eller konklusjonen jeg trakk fra det smertefulle minnet er sant.”


Alt dette foregår utenfor vår bevissthet, og vi merker bare symptomene; unnvikelsesfølelser med etterfølgende unnvikelsesadferd.


For å stoppe det, slik at du kan bli fri og trygg, trenger vi å bryte linken mellom dine varianter av powerlessnessfølelsen, og den smertefulle følelsen du har tabubelagt, samt minnene/overbevisningene som driver denne. Dette er brikka som mangler!

De 5 stegene i 1-1 coachingprosessen

Vi jobber med endringsarbeid og transformasjon i 3 faser, og coachingprosessen består av disse 5 stegene.


Steg 1: Avdekke unnvikelsesloopen


1. Identifiser hvilke følelser som undertrykker dine varianter av powerlessness (frykt / angst / tretthet / nummenhet / irritasjon / sinne / spenning / osv)


Vi setter opp en oversikt over dine unnvikelsestilstander, og hva slags unnvikelsesadferd de driver.

Dette er følelsene som dukker opp som en beskyttelse mot din versjon av powerlessness. Dine fluktruter. Disse mapper vi ut, slik at du kan gjenkjenne dem, og deretter øve på å avbryte dem.

Jeg lærer deg hvordan du trer ut, og øver på dette.



2. Identifiser de overbevisningene (+ minner) som gjør din versjon av powerlessness farlig, og som driver din egentlige tilstand (Sorg/Alene-følelsen du har tabubelagt)


Her mapper vi ut hele sinn-kropp-følelse systemet ditt i triggersituasjonene dine, slik at du får bevissthet rundt strukturen av de områdene hvor du føler deg fastlåst, inkludert dine ubevisste begrensende overbevisninger, hvordan de er forankret i kroppen din, hvordan du bruker språket ditt, og din bruk av forestillingsevnen. 


Vi kartlegger hvordan du har gitt betydning til minner og opplevelser i fortiden, trukket konklusjoner om andre mennesker, verden rundt deg og hvem du er. Og hvordan disse spiller av i nåtiden, utenfor din bevissthet, og holder deg fastlåst i triggersituasjoner.


Vi finner fram til følelsen du har tabubelagt, hvordan den er linket til "fare" og powerlessness-følelsen. Du vil se hvordan dine unnvikelsemekanismer gir mening, og hva som er den egentlige tilstand og problemet som må heles.


Du trenger å bygge toleranse for å føle denne følelsen i kroppen, uten at det betyr at de gamle overbevisningene er sanne. Det bidrar til å roe ned nervesystemet ditt.



Steg 2: Å rydde opp i unnvikelsesloopen


1. Du øver på å gjenkjenne og avbryte dine unnvikelsesmekanismer .


2. Du øver på å kunne føle og deretter tre ut av den smertefulle følelsen. Det vi gjør her er å koble fra de forvrengte og overdrevne konklusjonene fra dine tidligere erfaringer, slik at de smertefulle følelsene (som sorg, alene) blir justert riktig. Dette gjør det lettere å holde det i kroppen din.


3. Justere overbevisning og følelse til en håndterbar størrelse (ikke personlig, bare her, bare nå, eller da) Det at det blir så stort og smertefullt, er ofte et resultat av våre konklusjoner og meninger vi har tillagt hendelsene.


4. Gjøre powerlessness meningsløst (ta vekk betydningen vi har tillagt følelsen). 

 Bygge toleranse for dine varianter av powerlessness.

Det er da du kan koble den tabubelagte følelsen (Sorg/Alene) fra den avspenningen som kommer av at noe i øyeblikket er utenfor din kontroll. F.eks noe du ikke vet, forstår, møte med det ukjente, eller at du ikke har kontroll på hva som vil skje, eller andres responser.



Steg 3: Å finne tilbake til din Livskraft - Essens forbindelse


1. Når kroppen din ikke lenger må gå i flukt-modus, og den kan slappe av, kan du tre inn i din essens/ditt autentiske selv. 

Utover alle dine blokkeringer, samfunnsmessig kondisjonering, dine roller, identiteter og vanemessige tanker og følelser, er hvem du virkelig ER.

Din essens.


2. En viktig del av arbeidet, er å koble din fornemmelse av selv/din essens, til det større hele. Noen kaller det naturen, andre sier; universell kjærlighet, energi, livskraft, universet eller Gud.

Slik at du kan kjenne hele Livskraft- Essens forbindelsen i kroppen.


3. Deretter kobler vi de fysiske fornemmelsene av powerlessness til din Livskraft- Essens forbindelse, slik at det ikke lenger betyr "fare". Og du heller kan tenke; «det er ute av mine hender, og det er ivaretatt, jeg er ivaretatt»



Steg 4: Alignment and expansion


1. Få fram nye overbevisninger. Når du kan synke inn i din essens, faller alt annet bort. Meninger fra andre betyr ikke lenger noe, du kan føle en dyp egenkjærlighet, indre trygghet og tilhørighet, nye ideer rundt temaer som penger, velstand, helse, relasjoner, business osv, kommer helt naturlig.


2. Her bygger vi toleranse for alle de deilige variantene av powerlessness også; lek, nærhet, lytte til intuisjon/være i essens, å motta fritt og lekende lett, suksess, overflod etc.

 Slik at du kan motta livets goder, og holde dem i kroppen, uten at kroppen stenger dem ned.


Uten dette vil du begynne å selvsabotere ved suksess og medgang.


3. En del av målrealiseringen handler om å BLI den personen du ønsker å VÆRE. 


Vi jobber med å få deg i alignment (i overenstemmelse/samsvar) med den du ønsker å være, og få på plass, tanker, følelser, indre selvsnakk, fokus og handlingssteg som matcher denne versjonen av deg. Slik at du kan ta valg ut fra framtidsversjonen av deg.


Med disse stegene kommer følelsen av å ha kommet “hjem”, en indre trygghet, tillit, ro, tilstedeværelse, og du kan føle deg jordet og stabil i kroppen. Og samtidig fryde deg over lek, avslapning, nytelse, kreativitet og skaperkraft i hverdagen.



Steg 5: Den kreative skapelses-sonen (Throw It To The U)


1. Se nye muligheter for hva som er mulig. Når kroppen føler seg trygg, og de gamle overbevisningene, og tabubelagte følelsene ikke holder så hardt grep om hvor fokuset og oppmerksomheten din går, ser du nye muligheter for hva som er mulig å oppnå.


Resultatet er at du kan nærme deg dine mål, ønsker og behov på en helt annen måte. Tryggere og mer avslappet. Stole på og følge din intuisjon, i stedet for noen andres strategier og forventninger. Være et uttrykk for hvem du er i din essens. Uttrykke deg fritt, eksperimentere og være kreativ.

Med evne til å ønske det ukjente og uventede velkommen.


2. Skapelses-zonen, å samskape med Universet. Du kan la dine egne impulser og ønsker guide deg i hverdagen.

Sette nye mål ut fra å være i essens, og gi slipp på HVORDAN det skal skje.

Slik at du kan ta action ut fra glede og tillit, få intuitive hits, følge guidingen fra innsiden, og ha større klarhet om hva som er riktig, viktig og sant for DEG.

Hvordan foregår det?

Dette dypt personlige og nære arbeidet gjøres i en coachingprosess på 8 online møter, og du får guidede visualiseringer og øvelser du gjør mellom møtene, for å integrere endringene. 


Du har tilgang til meg for support mellom øktene, og du er i prosess i ca 3 måneder.

 

Denne prosessen passer best for deg som har noe fartstid og erfaring innen selvutvikling, har evne til selvrefleksjon og selvobservasjon, og er villig til å gjøre en egeninnsats mellom møtene.


Hvis det jeg har skrevet resonnerer med deg, og du ønsker å endelig føle den friheten du har lengtet etter lenge, send meg en mail. Vi kan ha en prat om hvor du står og hvor du ønsker å være, og vi kan begge føle på om vi er en god match for et samarbeid eller ikke.


Hvis det er tilfelle, kan vi starte relativt raskt, slik at du kan oppleve å ha en følelse av indre trygghet, letthet og frihet, og en langt mer avslappet måte å gjøre drømmene dine til virkelighet på.

Referanse og gode ord

Da jeg begynte hos Marga, synes jeg det var litt rart at jeg fortsatt var så støkk. Jeg hadde fått masse coaching hos andre tidligere, og jobbet med meg selv i en årrekke. Joda, jeg var kommet langt, men likevel var det "noe" som holdt meg igjen fra å gjøre mer av det jeg egentlig hadde lyst til. 


Jeg skulle snart erfare at måten Marga coacher på, er på et mye høyere nivå enn jeg var vant til! Fra å være redd for å legge ut bilder av meg selv på sosiale media, ble jeg så trygg foran kamera at jeg med GLEDE snakket på video, først på Youtube og i reels på SoME, eller når jeg nå holder nettkurs - noe jeg anså som fullstendig uaktuelt før jeg fikk hjelp hos Marga. 


Selv om coachingen jeg har fått hos henne i første rekke har vært relatert til jobben min, har prosessene hun har tatt meg gjennom gitt store ringvirkninger også privat. Jeg står stødigere i meg selv, tar mer hensyn til egne behov, og er blitt flinkere til å kommunisere egne grenser til andre på en tydelig, bestemt, og likevel vennlig måte så folk vet hvor de har meg: Jeg sier det jeg mener, og mener det jeg sier.


En kjærkommen bonus av coachingen jeg har fått hos Marga, er at det har frigjort plass til gamle drømmer som nå oppleves som absolutt oppnåelige mål. Og hvis det innimellom butter i mot, som det ofte gjør når vi utfordrer vår egen komfortsone, løfter coachingen hos Marga meg alltid videre til neste nivå.


Ønsker du frigjørende endring som virkelig sitter? Da kan jeg anbefale Marga på det aller varmeste!


– Bibi Lindahl - Grynderguiden

View Details
- +
Sold Out