New Attitude AS er et nettverksbasert firma med bred erfaring innen leder- og organisasjonsutviklingsprosesser, kurs og foredrag, samt coaching til bedrift og privatpersoner.

New Attitude har fokus på tre hovedområdet når vi bidrar til vekst blant ledere, team og i bedrifter; Samarbeid, Samspill og Selvledelse. Innbakt i dette ligger ledelse som et forutsetning; Ledelse av seg selv og andre.

Marga Dijkman i New Attitude er en jovial  og engasjerende prosessleder, coach, fasilitator og kursleder som tenker nytt og friskt, er innovativ og har en helt unik tilnærming og kompetanse innenfor mellommenneskelige relasjoner, ledelse og samspill på arbeidsplassen. Hun har breddekompetanse innen endringsledelse fra flere utviklingsprosesser i alt fra store konserner til små bedrifter i privat og offentlig sektor.

Hun har en fascinerende evne til å hurtig sette seg inn i andre mennesker og bedrifters hverdag, utfordringer og verdensbilde, og treffer derfor godt i valg av verktøy og virkemidler som tas i bruk for en vellykket endringsprosess, coachingprosess eller kurs.

Allerede som 20 åring drev hun med undervisning og ledet andre gjennom utviklingsprosesser med en trygghet og et engasjement som ble lagt merke til, og som smittet over på andre. Siden slutten av 90-tallet har hun vært innom krevende arbeidsplasser i privat og offentlig sektor, og jobbet med salg og kunderservice, helsefremmende arbeid, IT, prosjektledelse, kommunikasjon, lederutvikling og coaching.

Hun har sin utdanning innen ledelse, organisasjonsutvikling og prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI, og er godkjent DNCF Coach, ACMC Meta-Coach, Quantum Leap Business coach og sertifisert trener i Neuro-Semantic og NLP. Hun har 13 års erfaring med å bidra til organisasjoners og menneskers personlige og profesjonelle fremgang.

En av hennes internasjonale coachingkunder har vunnet en Rising Star Awards i etterkant av en ledercoachingprosess.

Marga tilbyr coaching, kurs- og foredragstjenester innen lederutvikling, teambuilding & samspill og selvledelse. Hun jobber gjerne innen endringsledelse med ett års utviklingsprosesser for ledergrupper og organisasjoner.

Marga leverer følgende tjenester innen endring, vekst og kompetanseutvikling:

  • Trainer innen NLP og Neuro-Semantics; Utdanning: Trinn 1 – NLP Practitioner og CORE NLP Practitioner, Coaching Essentials
    Trinn 3 – Coaching Genius,  Accessing Personal Genius, Effektiv og praktisk selvledelse (Applied self-leadership)
  • Workshops og coaching innen godt samarbeid og samspill. Bærekraftig ledelse og samhandling
  • Ledelse og ledercoaching
  • Teamcoaching og teamprosesser med særlig fokus på interne og eksterne relasjoner og kommunikasjon
  • Foredrag
  • Selvledelse og målarbeid
  • Bedriftsinterne ett års programmer innen leder- og organisasjonsutvikling
  • Medarbeidercoaching

Her kan du lese mer om Marga på LinkedIn

Lukk meny