Hvordan lene deg inn i tillit, og manifestere en hverdag og mål med mer flyt og glede - gratistrening

Hvordan lene deg inn i tillit, og manifestere en hverdag og mål med mer flyt og glede - gratistrening

Oppdag nøkkelen som kan transformere din coaching- og manifestasjonsprosess, og lær hvordan du kan lene deg inn i tillit for å realisere drømmene dine med flyt, letthet og glede. I denne videoen ser vi på kunsten å gi slipp på kontroll, finne klarhet i dine dypeste ønsker og la ditt høyere selv lede veien.


Hvis du har kjent på utmattelse i jakten på målene dine eller spør deg selv om dette virkelig er veien til frihet, er denne videoen for deg. Jeg deler innsikter om hvordan reel frihet starter med å slippe kontroll og overvinne manglende tillit og tilhørighet.


Klikk på video under for å se. 

Del den gjerne med andre du tenker kan ha nytte og glede av å se den.


Er du klar for å bryte fri fra mønstre som overtenking, prokrastinering og perfeksjonisme? Føler du at du er ment for store ting, men finner deg selv fastlåst eller utslitt av suksessen? Denne videoen gir deg verktøyene og forståelsen du trenger for å navigere i disse utfordringene med en ny tilnærming.


Gjennom en forståelse av hvordan kroppen din reagerer på følelsen av powerlessness (hjelpeløshet/maktesløshet) og hvordan dette er knyttet til dypere ubevisste overbevisninger, åpner jeg opp for 5 steg som hjelper deg å finne tilbake til din essens og koble deg til en større helhet. Dette er startpunktet for indre trygghet, reel frihet og uante muligheter.


Du vil lære å gjenkjenne og bryte ut av unnvikelsesmekanismer, forstå hvordan dine dypeste frykter kan være drivkraften bak dem, og hvordan du kan omfavne powerlessness for å utvide din komfortsone i retning av mer overflod, flyt og glede.


Bli med meg i denne timen hvor jeg deler personlige innsikter, praktiske verktøy og veiledning for hvordan du kan transformere hverdagen og målreisen. 


Del dine tanker og innsikter med meg etter å ha sett videoen. Jeg ser frem til å høre hvordan denne tilnærmingen resonnerer med deg og hvilken forskjell den kan gjøre i ditt liv.


Du kan lese mer om dette temaet, 1-1 coaching, gruppeprogrammer og videreutdanning for coacher og mentaltrenere på bloggen og hjemmesiden til New Attitude AS

View Details
- +
Sold Out