Bli med og opplev «Drømmehelg for coacher». En helg hvor du skjemmer deg bort, får påfyll og inspirasjon til deg personlig og i rollen som coach, masterminder med andre coacher, nyter god mat og godt selskap med andre hjertevarme coacher som brenner for å gjøre en forskjell, og som er dedikert til sin egen vekst og utvikling.

Vi jobber med:

  • Din drøm som coach, og rolle som fyrtårn, der du er ment til å vise vei
  • Hvem du er i din dypeste essens og din livsmisjon som coach
  • Universelle lover i praksis – hvordan du jobber i harmoni med dem i din og dine kunders utvikling
  • Verdifulle coachingtips og kraftfulle verktøy som gir deg oversikt, klarhet og trygghet i coachingen
  • Hva og hvordan du lytter i coaching, så du ikke blir overveldet
  • Hvordan komme til kjernen og navigere presist i coachingen
  • Hvordan tiltrekke deg dine perfekt-match-kunder
  • Masterminding rundt utviklingsbehov og spørsmål du trenger svar på i din coachingbusiness
  • Vi løser opp i to (ofte skjulte) og underliggende mønstrene, som holder mange coacher stuck og tilbake fra suksess. Frykten for egen storhet, og manglende tillatelse til å gå for det hjertet begjærer
  • Du lager konkrete handlingsplaner for de neste 90 dagene

Det blir god tid til fritid så du kan nyte spa og behandlinger, gå turer og nyte latter og tant og fjas med de andre deltagerne, og knytte nye vennskapsbånd.

Vårt mål er at du etter denne helgen vil helhjertet tre inn i din fulle kraft og si JA til alt det hjertet ditt begjærer, og gå for det, og bevisst skape det!

Drømmehelg for coacher

Når?
Lørdag til søndag, 4-5.mars 2023

Hvor?
Lily Country Club på Kløfta

For hvem er denne helgen?

Du som har en coachutdannelse og er trent i å fasilitere endringer for andre. Om du  bruker coachingkompetansen din inhouse på en arbeidsplass, er du også hjertelig velkommen. Du behøver ikke jobbe som ren coach.

Du er opptatt av integritet og å være autentisk. Du tar eierskap og ansvar for din egen utvikling. Du brenner for å gjøre en forskjell for andre, samtidig som du vil skape et godt liv for deg, og dine. Du er typen som gjør jobben og legger ned innsatsen for å bli en god coach, og er opptatt av faglig kvalitet. 

Du elsker å lære, og utforske sider ved deg selv. Du vil være endel av et fellesskap, ha en flokk likesinnede å høre til og bidra positivt til andre. Du vil gjøre stas på deg selv, og praktisere egenkjærlighet i praksis. Du ønsker å vokse til neste nivå. Enten du er nyutdannet eller er en erfaren coach. Dette er helgen for å gi tilbake til deg <3

Det blir begrenset antall plasser, da vi ønsker den intim atmosfære.